فروش عمده زرشک پفکی توسط بازرگانی همتا به صورت مستقیم از قاین انجام میشود. زرشک پفکی به عنوان مرغوب ترین نوع زرشک خشک موجود در بازار از تقاضای بسیار زیادی در داخل ایران برخوردار است.
تولید زرشک پفکی قاین
شهرستان قاین در استان خراسان جنوبی به عنوان پایتخت زرشک و زعفران دنیا شناخته میشود.
این شهرستان بیشترین میزان تولید زرشک ایران را در اختیار دارد و به لحاظ کیفیت زرشک هم دارای مرغوب ترین انواع زرشک میباشد.
در این شهرستان انواع زرشک خشک در درجه بندی های کیفی مختلف تولید میشود.
زرشک پفکی تولیدی در قاین جز مرغوب ترین ارقام زرشک پفکی در بازار میباشد.
برای تولید این نوع زرشک فرایند مشخصی باید طی شود که در ادامه به صورت خلاصه به آن اشاره میشود:
- ابتدا باید زرشک تازه به صورت با شاخه برداشت شود.
- سپس این شاخه های حامل زرشک به تالارها منتقل شود.
- سپس شاخه های زرشک در تالارهای سرپوشیده در ارتفاع بر روی صفحات مشبک و تورها قرار داد شود تا از همه جهات با هوا در تماس باشد.
- پس از مدت زمان ۲ الی ۳ ماه، زرشک خشک شده را از شاخه ها جدا میکنند.
- زرشک خشک جدا شده، جهت فراوری و سورتینگ به مراکز فراوری منتقل میشود.
- سپس زرشک پفکی فراوری شده جهت ارسال به نقاط مختلف بسته بندی میشود.
در انتها فیلمی از نحوه تولید و فراوری زرشک پفکی در این مجموعه دیده می شود.
تفاوت زرشک دانه اناری و پفکی
دو نوع از مهمترین ارقام زرشک خشک که تقاضا و حجم معاملات بالایی در بازار دارند، زرشک پفکی و زرشک دانه اناری میباشد.
اما مهمترین تفاوت این دو نوع و دلیل این تفاوت چیست؟؟
- زرشک پفکی دارای دانه های درشت و پف کرده میباشد در صورتی که زرشک دانه اناری دارای دانه های جمع شده و حالت چروکیده میباشد.
- زرشک پفکی دارای رنگ قرمز شفاف میباشد ولی زرشک دانه اناری دارای رنگ تیره تر است.
- طعم زرشک پفکی نسبت به زرشک دانه اناری بهتر و ترش تر میباشد.
- حجم زرشک پفکی بیشتر از نوع اناری میباشد.
- قیمت زرشک پفکی از زرشک دانه اناری بیشتر است.
اما با توجه به اینکه هر دو نوع زرشک از یک نوع زرشک تازه بدست میاید دلیل این تفوت ها در نحوه برداشت و خشک شدن زرشک میباشد.
در واقع مهمترین پروسه در تولید زرشک نحوه خشک کردن محصول میباشد چرا که تاثیر مستقیمی بر کیفیت محصول میگذارد.
کاربرد زرشک در صنایع غذایی
یکی از مهمترین کاربردها و مصارف زرشک در زمینه صنایع غذایی میباشد.
میوه ی زرشک در زمینه های مختلف قابل استفاده می باشد :
- رب زرشک
از زرشک تازه، تمیز، کاملا رسیده و عاری از آلودگی که پس از فشردن، صاف کردن و غليظ کردن بصورت محصولی نیمه سیال تا حداقل ۶۵ درصد ماده خشک در آب با روش حرارتی تحت خلاء بدست می آید. این محصول در انواع غذاهای ایران به صورت چاشنی بکار برده می شود. - سس زرشک
همانند رب زرشک، جهت استفاده در غذاها بخصوص پلومرغ باعث طعم دهی غذا می گردد. این سس از ترکیب رب زرشک با روغن زیتون و ادویه جات نظیر فلفل بدست می آید. - شربت زرشک یا آب زرشک
محصولی از آب میوه صاف شده و یا کنسانتره با آب و شکر به کمک حرارت بدست می آید. و می تواند محصول جایگزینی جهت آب میوه هایی نظیر آب انار و انواع آب میوه می باشد. - کنسانتره زرشک
این محصول با کاربری های مختلف از جمله پودر و مایع و کاربری در صنایع تولید مواد غذایی استفاده میگردد.
صادرات زرشک پفکی قاین
ایران با تولید بیش از ۹۸ درصد زرشک دنیا بزرگترین تامین کننده این محصول در سراسر دنیا میباشد.
از طرفی با توجه به حجم بالای تولید این محصول در شهرستان قاین، قسمت اعظمی از آن به صورت مستقیم به کشورهای دیگر صادر میشود.
اما زرشک پفکی به عنوان لوکس ترین زرشک تولیدی در قاین به عنوان پرچمدار این محصول در بازارهای جهانی محسوب میشود.
زرشک پفکی قاین به کشورهای مختلفی ارسال میشود که در ادامه به چند مورد از مهمترین آنها اشاره میشود:
- ترکیه
- ژاپن
- امارات
- کویت
- آلمان
- ترکمنستان
- افغانستان
- و ….
فروش عمده زرشک پفکی – بازرگانی همتا
برای خرید زرشک پفکی خراسان جنوبی ارتباط با مراکز فراوری و تولیدکننده این محصول یکی از بهترین گزینه ها میباشد.
این مجموعه با سابقه طولانی در این عرصه آماده ارائه بهترین پیشنهادات و راهنمایی ها برای شما خریداران از نقاط مختلف میباشد.
قیمت زرشک در این مراکز به دلیل حذف واسطه ها و عرضه مستقیم بسیار مناسب میباشد.
این مجموعه با داشتن کادری مجرب آماده همکاری با تمام خریداران و تجار میباشد.
جهت خرید و فروش عمده زرشک پفکی ، زیر تالاری و دانه اناری با ما در ارتباط باشید.