مرکز فروش پسته فندقی در این راستا با ارائه محصولی ارگانیک و ارزان قیمت توانسته جایگاه ویژه ای در بازار به دست آورد. پسته فندقی از زیبایی و کیفیت خوبی برخوردار بوده و در زمینه صادرات در رتبه ی نخست قرار دارد. این محصول بیشتر جنبه صادراتی دارد و به کشور های نظیر چین، ویتنام، ژاپن، ایتالیا و ترمیه صادر می شود.
بررسی ویتامین های موجود در پسته
پسته منبع از مس، منیزیم، منگنز، ویتامین A, C, B,B12 و E می باشد و همچنین منبع خوبی از اسیدآمینه، نیاسین و اسید فولیک بوده و برای تقویت سیستم دفاعی بدن مفید است. پروتئین های ساختاری و هموگلوبین موجود در آن از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند. برخی دیگر خواص آن عبارتند از:
- به دلیل داشتن کلسیم و ویتامین D بالا برای تقویت استخوان ها مفید است و از پوکی استخوان ها جبوگیری می کند
- آنتی اکسیدان بالایی داشته و برای تقویت قلب و عروق مفید است و از سرطان پیشگیری می کند
- تنظیم کننده فشار خون بوده و از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند
- منبع عالی از فیبر بوده و برای تقویت سیستم گوارش مفید است و از یبوست و بواسیر جلوگیری می کند
- به دلیل داشتن آهن و مس برای درمان کم خونی مفید است و باعث افزایش جریان خون می شود
- تقویت کننده قوای جنسی بوده و از نازایی در مردان و زنان جلوگیری می کند
- کنترل کننده دیابت بوده و سطح قند خون و فشار خون را کاهش می دهد.
- خاصیت ضد التهابی دارد و به درمان ورم معده و روده کمک کرده و باعث جلوگیری از عفونت های مزمن می شود.
فروش مستقیم پسته فندقی به صورت عمده
فروش مستقیم پسته عمده با کیفیت و قیمت مناسب از طریق این مجموعه انجام می گیرد. خرید و فروش مستقیم و اینترنتی در میان مردم رواج بسیار بالایی دارد و خیلی از تجار ها برای خرید و.فروش از این مجموعه اقدام می کنند.
تهیه تازه ترین پسته های فندقی از بازار خرید و فروش انواع خشکبار مقدور می باشد. در این بازارها می توان به فروشگاه هایی برخورد که در آن این نوع از پسته را به صورت تازه و مطلوب ارائه می دهند.
این فروشگاه ها بیشتر در مراکز فروش شهرهایی فعالیت می کنند که در آن پسته فندقی کشت و برداشت می شود. پسته درجه یک یکی از بهترین و معروف ترین ارقام محصول در کشورمان و همچنین خارج از مرزها است.
این نوع از پسته به دلیل شکل ظاهری گردی که دارد، فندقی نام گذاری کردند. پسته فندقی را می شود ازطریق این مجموعه به صورت با پوست، مغز شده، لپه ای، آرد شده، خلال و غیره تهیه کرد.